KERÜLJ BELJEBB

Yoginside Studio

Célunk, hogy az órán megtapasztalt pozitív hatásokat a stúdióból kilépve is magaddal vidd, és ezeket beépítve a mindennapokba, közelebb kerülj egy teljes élethez.

Oktatóink

Volosinovszki Kata

Hatha jóga, flow jóga, yin jóga és kismama jóga oktató

Úgy gondolom, hogy a jógához sokféle út vezethet, de ha egyszer igazán rátalálsz, veled marad egy életen át.
Én az utam során a lelki nyugalmat kerestem, kiutat olyan problémákból, amikről az ember nem szívesen beszél. Egy terápiás kezelésen találkoztam először a relaxáció technikájával, ami nagyon meghatározó élmény volt, ez indított el az első jógaórák felé. Onnan szinte azonnal beépült a mindennapokba, egyre inkább az életem részévé vált. Csodás oktatóktól tanulhattam, és tanulok a mai napig is, amiért nagyon hálás vagyok.
A jóga nem a problémáimat oldotta meg, hanem az élethez való hozzáállásomat változtatta meg úgy, hogy rájöttem, minden jó és rossz forrása Önmagam vagyok.
Ha elkezdesz jógázni, a mozgás által formálódni fog a tested, és ezáltal a tudatod. Megérted a testi-lelki összefüggéseket, és rájössz, hogy a problémáidra nem kívülről fog érkezni a megoldás. Szeretném, hogy ez eljusson mindenkihez, akiknek szüksége van rá, hogy ők is megtapasztalják a jóga erejét, ami bőven túlmutat a szimpla testmozgáson.
Mindegy, hogy már ismered ezt az érzést, vagy még csak barátkozol a gondolattal, a jóga mindennap tud újat mutatni, szeretném, hogy ezt az óráimon Te is megtapasztald.

Kiss Dorottya

Hatha jóga, gerincjóga és yin jóga oktató

Olyan családban nőttem fel, ahol az egészséges életmód, mozgás, spiritualitás már gyermekkoromtól kezdve az életem része volt, nem is volt kérdés, hogy ezt valamilyen formában majd tovább szeretném vinni. Amikor 2017-ben végeztem az orvosi egyetemen, körvonalazódott számomra, hogy a nyugati orvoslás mellett szeretnék másféleképpen is segíteni az embereken.
Számos meditációs elvonuláson vettem részt, alternatív gyógyítási módszert kipróbáltam. A jógát a meditáció által ismertem meg, gyakorlása során személyesen is megtapasztaltam, hogy messze túlmutat a mozgás fizikai szintjein, egyfajta lelki nyugalmat, befele figyelést, mélyebb önismeretet képes hozni. Ezek megtapasztalásához igyekszem hozzásegíteni a velem közösen gyakorlókat.
A jógát az egyik legjobb és legegyszerűbb lehetőségnek tartom, hogy mind testi és lelki szinten fejlesszük magunkat, megőrizzük vagy helyreállítsuk egészségünk.
Szeretettel várlak óráimon!

Szegfű Bernadett

Hatha jóga oktató, női jóga oktató

Életem során rengeteg időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam azt a mozgásformát, amit szeretettel és kitartással tudok végezni. Amikor rátaláltam a jógára, azt éreztem, hogy a legjobb irányba tartok. A gyakorlásaim folyamán megtapasztaltam az ászanák csodás hatását a testre, lélekre és szellemre egyaránt. Elindultam egy belső úton, ami által megismertem testem és elmém korlátait, és azt is, hogy miként lehet meghaladni őket. Időközben a jóga iránti érdeklődésem életformává alakult a védikus filozófia értékeinek kiegészülésével. Harmóniában vagyok magammal és a világgal. Ennek az élménynek a megtapasztalását szeretném átadni az óráimon. A Hatha jóga klasszikus ászanáit és a Stretching jóga specifikus elemeit gyakorolhatod velem.

Rigó Brigitta

Hatha jóga oktató

2018-ban álltam a jógaoktatás nemes szolgálatába.
Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és változást, amelyeket az óráimon is megtapasztalhatsz.
A jóga nekem fizikai és lelki szinten is erőt ad.
Ha úgy érzed változást szeretnél életedben önbizalmaddal, testalkatoddal, egészséggeddel kapcsolatban, vagy akár párkapcsolatod területén, gyere és lépjünk együtt matracra.
Az út, amin elkísérlek nem lesz könnyű, de biztos vagyok benne, hogy megtapasztalod a jóga jótékony hatásait.
Azzal a reménnyel a szívemben tartom az óráimat, hogy tudok Neked segíteni.
Szeretettel várlak!

Dobsonyi Dorka

Hatha jóga oktató, gerinctréner

Az érdeklődési köröm elég szerteágazó, így eredeti végzettsége(i)m szerint diplomás sportmenedzser, óvodapedagógus és okleveles lakberendező vagyok.
Hisszük magunkat valakinek, de annál jóval több energia, és erő van bennünk. Erre a jógamatracon való gyakorlás nyitotta föl a szemem, amely már gimis korom óta kísér folyamatosan az utamon.
Eleinte csak élveztem a gyakorlást, nem mélyültem el a filozófiában. Majd idővel éreztem a javulást, a belső gyógyulást, azt, hogy lassan képes vagyok egyedül is átvészelni egy-egy pánikrohamot.
Mindeközben elvégeztem az oktatói tanfolyamot, majd mélyebben beleásva magam a témába, gerinctréner végzettséget is szereztem.
A 8 év tapasztalásait, és minden megszerzett tudást, ismeretet igyekszem átadni a tőlem telhető legtisztább minőségben mindazoknak, akik részt vesznek az óráimon.
‘Várlak szeretettel a jóga csodás világába!’

Horváth Attila

Hatha jóga és flow jóga oktató

Táncművész, alkotó, táncpedagógus és jógaoktató vagyok.
A mozgás már gyerekkorom óta szerves része az életemnek. 7 éves koromban élsportolónak készültem, ezáltal rengeteg sportban próbálhattam ki magam. 13 éves korom óta pedig a hivatásos táncművészeti pályára készültem. A Magyar Táncművészeti Egyetem moderntánc-művész képzésén diplomáztam 2018-ban. Szabadúszó táncművészként már nem volt biztosítva számomra a napi tréning. Elkezdtem rendszeresen jógaórákat látogatni, és napi szinten gyakorolni. Megfigyeltem, ahogy változok, úgy változik körülöttem minden. Egészségesebbé váltam testileg, lelkileg, szellemileg. Jóga és tánc egyensúlyba került. Az első hatha jóga oktatóképzésemet a Samadhi jógastúdióban végeztem. Nem volt kérdés számomra, hogy képzem magam tovább, és elvégeztem a flow jóga oktatóképzést is. Célom, hogy tanítványaimnak a jóga szeretetén, és tanításain túl a mozgás kifejező erejéről is beszélhessek, taníthassak.Jóga óráimon azt a szellemiséget szeretném átadni, hogy a gyakorlás lényege nem a tökéletes ászana létrehozása, hanem a rendszeres gyakorlás általi fejlődés. Óráim összeállítása során fontos szerepet kap az anatómiai háttér, és a tartásjavítás.

Kiss Rebeka Petra

Hatha jóga és flow jóga oktató

Táncművész, alkotó és jógaoktató vagyok.
Amióta az eszemet tudom, táncolok. Már négy évesen a balett megszállottja lettem. Majd 2007-ben kezdtem tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetemen, megjártam a klasszikus balett, néptánc szakot, végül moderntánc szakon diplomáztam 2018-ban. Jelenleg szabadúszó táncművészként dolgozom. Évek óta a Willany Leó-Improvizációs Táncszínház tagja vagyok. Jó pár éve kezdtem el jógázni, ami tökéletes fizikális kiegészítése volt a táncnak, ám minél többet gyakoroltam, ez inkább életstílussá vált. Magamon tapasztalhattam meg, hogy a testi gyakorlással együtt jár egy befelé irányuló figyelem, így idővel a mentális fejlődés is magától létrejön. Számomra ez teszi lehetővé a hétköznapokban az egyensúly és pihenés megteremtését. Így alakult ki az igényem, hogy a jóga rendszeressé váljon az életemben, ezért 2019-ben elvégeztem a Hatha jóga instruktor képzést a Mandala Jógastúdióban. Jelenleg a Samadhi Jógastúdióban folytatom a tanulást flow jóga oktatóképzésen, amely fasciális alapokra épül. Folyamatosan szeretném bővíteni a saját ismereteimet, úgy gondolom, a tanulás és az újdonságok felismerése életünk végéig tart. Egy folyamatosan változó egyenlet részei vagyunk, és ebben a nagy egészben, ahogy én nyitottam magam felé, úgy tudtam nyitni a környezetem felé is.

Vörös Liza

Hatha jóga oktató

A jógával az egyetemi éveim alatt találkoztam, pont akkor, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Már az első gyakorlások után éreztem, hogy rengeteget ad minden téren, és szinte észrevétlenül lopakodott be az éltembe szebbé téve vele a mindennapokat. Utána pedig már csak azon kaptam magam, hogy mantrákat dúdolgatok a kutyusomnak, és oktató képzésre járok…
Ezen felül teljes mértékben hiszek a természet erejében. Így a gyakorlásokon gyakran találkozhatsz különfèle ásványokkal, illóolajokkal. A növények titkos tudása rengeteget képes tanítani és segíteni nekünk, embereknek. Óráinkat így az Ő bölcsességük esszenciája is fogja támogatni. Nehèz megfogalmazni röviden, hogy mit jelent nekem a jóga. Számomra talàn a vègtelen lehetőségek tárháza, szabadsàg, kaland, felfedezès.
Ha van kedved, tarts velem! Várlak szeretettel!

Dorcsák Tünde (Tücsi)

Hatha jóga és gerincjóga oktató

A jóga, mint sokakhoz, hozzám sem egyenes úton érkezett. Egészen kicsi korom óta táncolok, a mozgás az egyik lételemem. A tánc által jutottam el az első jógaórámra is, mely bár jó élmény volt, mégsem ragadott magával igazán. Az évek során voltak kimaradó időszakok, de ahogy változtak a dolgok, úgy egyre többször bukkant fel a jóga a mindennapjaimban. Valami elkezdett megfogni a gyakorlásokban, olyasmit kezdtem felfedezni benne, amit a táncban addig nem találtam. Mivel mindig is szerettem tanítani, segíteni másoknak, így adta magát az oktatás gondolata. A Mandala Jógastúdióban végeztem el a gerincjóga oktatóképzést, melyet annyira élveztem, hogy ugyanitt folytattam is a tanulást a hatha jóga instruktor képzéssel. Ezek igen erős alapot adtak az oktatáshoz és a tudásom későbbi bővítéséhez. Sokszor nem egyszerű megfogalmazni mi mindent ad számunkra a jóga. Nekem talán az egyik legmeghatározóbb amit hozott, az elfogadás volt, mind magammal, mind másokkal szemben. Felfedeztem a képzések során, a saját gyakorlásomban és az élet egyéb területein is, hogy ennek mekkora ereje van. Óráimon többek között ebből is igyekszem továbbadni Nektek, akár épp a határainkat feszegetjük, akár pihenésben befelé figyelünk. Ha szívesen csatlakoznál, várlak sok szeretettel!

Fülöp Kata

Hatha jóga oktató, flow jóga oktató

A jóga számomra a kettősség. A tűz és a víz, az áramló mozgás és kitartott mozdulat harmóniája. Ez a kettősség magával ragad és folyamatos fejlődésre sarkall. Hiszek benne, hogy amit a matracodon megtanulsz magadról és a testedről, azt a matracon túl is használni tudod a mindennapjaid során. A jóga egyszerre bonyolult és gyermekien könnyű. Hol játékra hív, hol a tudatodat pallérozza. Az óráimon ennek a kettősségnek a felfedezésére és az önismeret egzotikus útjára viszlek el hétről hétre.
Egész kis koromtól kezdve érdekelt a mozgás, mindig kellett valami, amivel le tudom vezetni az energiáimat. A jóga már több, mint 10 éve az életem része és nem csak a feszültség oldásában társam, hanem segít a gondolatok ébresztésében új ötletek és új nézőpontok behozásával. A jóga rendszere több olyan dolognak a szintézise, amellyel én is azonosulni tudok: mozgás, fejlődés, kihívás, elcsendesedés és önismeret, melynek fontosságát pszichológiai szakemberként kiemeltnek tartom. Ahogy a gondolatok hatnak a testedre, úgy hatnak a mozdulatok a tudatodra. Ez egy két irányú út, melyet érdemes bebarangolni.
Ha kedvet kaptál a jóga pólusainak körbejárásához, akkor gyakorolj velem hétvégenként! Várlak szeretettel! Namaste

A BELVÁROS KÖZEPÉN

Yoginside Studio

Oktatóink nyitott szívvel és elfogadással várnak, és segítenek abban, hogy az ő támogatásuk által, figyelve a testi épségedre, biztonságban tudj gyakorolni, és ezáltal egyre közelebb kerülj Önmagadhoz.

VÁLASZD KI A NEKED MEGFELELŐT

Óratípusok