KERÜLJ BELJEBB

Yoginside Studio

Célunk, hogy az órán megtapasztalt pozitív hatásokat a stúdióból kilépve is magaddal vidd, és ezeket beépítve a mindennapokba, közelebb kerülj egy teljes élethez.

Oktatóink

Volosinovszki Kata

Hatha jóga, flow jóga, yin jóga, gerincjóga és kismama jóga oktató, a stúdió alapítója

Úgy gondolom, hogy a jógához sokféle út vezethet, de ha egyszer igazán rátalálsz, veled marad egy életen át.
Én az utam során a lelki nyugalmat kerestem, kiutat olyan problémákból, amikről az ember nem szívesen beszél. Egy terápiás kezelésen találkoztam először a relaxáció technikájával, ami nagyon meghatározó élmény volt, ez indított el az első jógaórák felé. Onnan szinte azonnal beépült a mindennapokba, egyre inkább az életem részévé vált. Csodás oktatóktól tanulhattam, és tanulok a mai napig is, amiért nagyon hálás vagyok.
A jóga nem a problémáimat oldotta meg, hanem az élethez való hozzáállásomat változtatta meg úgy, hogy rájöttem, minden jó és rossz forrása Önmagam vagyok.
Ha elkezdesz jógázni, a mozgás által formálódni fog a tested, és ezáltal a tudatod. Megérted a testi-lelki összefüggéseket, és rájössz, hogy a problémáidra nem kívülről fog érkezni a megoldás. Szeretném, hogy ez eljusson mindenkihez, akiknek szüksége van rá, hogy ők is megtapasztalják a jóga erejét, ami bőven túlmutat a szimpla testmozgáson.
Mindegy, hogy már ismered ezt az érzést, vagy még csak barátkozol a gondolattal, a jóga mindennap tud újat mutatni, szeretném, hogy ezt az óráimon Te is megtapasztald.

Rigó Brigitta

Hatha jóga oktató

2018-ban álltam a jógaoktatás nemes szolgálatába.
Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és változást, amelyeket az óráimon is megtapasztalhatsz.
A jóga nekem fizikai és lelki szinten is erőt ad.
Ha úgy érzed változást szeretnél életedben önbizalmaddal, testalkatoddal, egészséggeddel kapcsolatban, vagy akár párkapcsolatod területén, gyere és lépjünk együtt matracra.
Az út, amin elkísérlek nem lesz könnyű, de biztos vagyok benne, hogy megtapasztalod a jóga jótékony hatásait.
Azzal a reménnyel a szívemben tartom az óráimat, hogy tudok Neked segíteni.
Szeretettel várlak!

Barta Emese

Nalíni női jóga, hatha jóga és yin jóga oktató

2006-ban találkoztam először a hatha jógával, s váltam rendszeres gyakorlóvá. Hosszú évek hatha gyakorlása után 2017-ben találtam rá a női jógára, melynek lágysága rögtön magával ragadott. Meghatározó volt találkozásom későbbi tanárommal, tanítómmal, Kovács Gyöngyi Nalínivel, aki a női jóga gyakorlás és a női tudatosság mélyebb rétegeit tárta elém.
A Nalíni női jóga módszertanának megfelelően az órákat mindig valamilyen téma köré építem, mely hozzájárul ahhoz, hogy mi nők jobban megismerjük testünk és lelkünk működését. Őszintén hiszem, hogy a női jóga révén sok nőtársamnak segíthetek abban, hogy közelebb kerüljön saját nőiességéhez.
2021-ben Medvegy Gergő hatha jóga oktatói képzését végeztem el, s mélyítettem tudásomat mind az ászanák, mind a lelki sík tekintetében, hogy még pontosabb tudást adhassak tovább én is azon az úton, amelyen a jóga oktatással elindultam. Ugyanebben az évben Yin jóga oktatóképzésen is részt vettem Kata van Doesselar-nal. A yin amellett, hogy nagyon jól integrálható a női jógás gyakorlásba, önmagában még csodálatosabban hat a lélekre, nagy szerelem számomra s nagyon szeretem tanítani is.
Számomra a jóga gyakorlás nem a látványos ászanákról, vagy a teljesítményről, hanem az egyensúly megtapasztalásáról szól. Kint és bent egyaránt. Éppen ezért óráimon nagy hangsúlyt fektetek a befelé fordulásra, az elcsendesedésre, s önmagunk megismerésére, fizikai és lelki síkon egyaránt.

Bárdos Barbara

Hatha jóga, yin jóga és flow jóga oktató

A jógával teljesen váratlanul találtunk egymásra. Először az ászanákkal ismerkedtem meg és egy idő után éreztem, hogy ha valami ennyire felszabadít és segít a mindennapjaim során, akkor emögött jóval több kell legyen. Ezt követően a lezárások alatt elkezdtem az oktatóképzést, és egy teljesen új világ tárult fel előttem. Ezen az úton megtanultam elfogadni a testem, tisztelni a határaim és olyan mélyen eltemetett érzések jöttek fel, amelyekről nem is tudtam addig.
Számomra a jóga egy kihívásokkal teli, de egyben csodálatos önismereti út.
Nagy szeretettel várlak az órámon, hogy együtt lépjünk a matracra, legyen a célod akár az erősödés, testtudat fejlesztés, önismeret vagy bármi, amiben jelenleg azt gondolod, hogy a jóga rendszere támogatni tud téged.

Balogh Krisztina

Hatha jóga és gerincjóga oktató

Mielőtt jógázni kezdtem inkább a pörgős, cardio mozgások híve voltam, spinningre, aerobikra és futni jártam. Sok sportot kipróbáltam, de egyiknél sem köteleződtem el hosszútávra. Majd egy stresszes időszakomban, nagyjából 7 éve, elmentem az első jógaórámra és azonnal beszippantott a mozgásforma változatossága és a benne rejlő kihívások. Az óra végi relaxációnál már tudtam, hogy ez egy hosszútávú szerelem lesz. A mozgás mellett, a jóga letisztult egyszerűségében megtaláltam a nyugalmat is és azt hiszem ennek a hatására maradt és marad a jóga tartósan az életem része. Számomra ez egy tökéletes mankó, hogy a túlpörgésre hajlamos személyiségemet visszabillentsem az egyensúlyi állapotba.

2016-ban végeztem el a Hatha jóga oktatóképzést, majd 2020-ban a Gerincjóga oktatóképzést.

2018-2020-ig szülővárosomban, Debrecenben oktatattam, majd ezután elköltöztem Budapestre és itt folytattam az óratartást 2021-től. A Yoginsidehoz 2022 nyarán sodort az élet és nagyon örülök neki, hogy ennek a szuper stúdiónak az oktatója lehetek.

Az óráimon szeretném közvetíteni mindazt, amit én is tapasztalok gyakorlás közben. Szeretem a dinamikus gyakorlatsorokat és igyekszem színesíteni az órákat egy-egy érdekesebb, nagyobb kihívást jelentő ászanával is, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki többre képes, mint azt gondolja.  A relaxáció végén mindig örömmel tölt el az az ismerős, kellemes, nyugodt mosoly, amit az arcokon látok. Ez az az állapot amiért én is nap, mint nap a szőnyegre állok.
Várlak szeretettel!

Bókay Eszter

Hatha jóga és női jóga oktató

A jóga gyakorlását 2012-ben kezdtem el, azóta észrevétlenül egyre jobban összefonódik az életemmel. A Keletről érkezett ősi tudás rengeteg kincset rejt számunkra, gyorsuló világunkban hatalmas szükségünk van a belső csendre és nyugalomra. A jóga, mint mozgó meditáció segít elfogadni önmagunkat és a testtudatosításán keresztül képes csökkenteni a szorongást.
Az óráim során törekszem arra, hogy inspiráljam a gyakorlókat és átadjam az öngyógyítás alapjait a jógán keresztül. Saját megélésem alapján elmondható, hogy a befelé figyelés, lelassulás által az ember sok mindenre ráébred és idővel testi gyakorlás átalakul egy életmóddá, az önfejlesztés eszközévé. A jógát kortól, edzettségtől függetlenül bárki gyakorolhatja.
Szeretettel várlak az óráimon, amennyiben te is szívesen átmozgatnád magad, lecsendesítenéd az elméd.

Müller Andrea

Flow jóga oktató

A jóga már hosszú évek óta az életem része, nemcsak mint mozgásforma, hanem életmód is. Szingapúrban ismerkedtem a jógával, amiben megtaláltam azt a teljességet és harmóniát, ami azóta is elengedhetetlen része a mindennapjaimnak, és immáron 10 éve gyakorlom rendszeresen.
Fontosnak tartom mások és önmagunk tiszteletét, egyfajta testi és lelki egyensúly kialakítását, aminek köszönhetően békében tudunk lenni önmagunkkal és a környezetünkkel.
Saját gyakorlásomban a dinamikusabb jógát szeretem, ashtangázom és a flow áll hozzám közel.
Az óráimat szeretem tematikusan felépíteni, és egy-egy témakör köré gyűjteni a gyakorlatokat és eszerint válogatok ászanákat, illetve a meditációt is ehhez alakítom.

Sebestyén Dóra

Hatha jóga oktató, hangterapeuta

A jóga körülbelül 10 évvel ezelőtt jelent meg az életemben, teljesen váratlanul. Külföldön voltam egy ideig mikor az egyik délutánon volt egy kis szabadidőm, amit mozgásra szerettem volna szánni. Egyik ismerősöm mondta, hogy menjünk el egy jóga órára, ami akkor még újdonság volt számomra. Annyira megtetszett, hogy mikor hazajöttem elmentem még egyszer, végül meg sem álltam egészen addig, míg el nem végeztem a hatha jóga oktató képzést. Ez idő alatt évekig jazz-balettoztam is.
Nagyon szeretem és nagy érdeklődéssel fordulok a hangtálak felé, szeretem a hangtálakkal való vezetett meditációkat, csakra harmonizációt és jóga nídrát. Ezért később elvégeztem egy hangterápia képzést is tibeti hangtálakkal és ha csak lehet, igyekszem a hangtáljaimat is használni gyakorlásokkor, hogy jobban segítsenek a befelé figyelésben és a külső dolgok elengedésében. Indulj el velem a jóga útján és gyakoroljunk együtt. Várlak nagy szeretettel az órákon.
Hare ohm,tat, sat.

Stiaszni Fanni

Astanga jóga és hatha jóga oktató, hangterapeuta

A jóga nekem sokkal többet adott egyszerű testmozgásnál. Megtaláltam a nyugalmat és a boldogságot a mozgásban.
Mivel táncosnak tanultam, az ászanák elsajátítása viszonylag könnyebben sikerült. Megtanultam tisztelni testem határait és tudatosan feszegetni őket. A légző- és meditációs gyakorlatoknak köszönhetően pedig egészen mentális gyakorlássá vált idővel a gyakorlásom.
2014 óta gyakorlom és 2015 óta oktatom különböző fajtáját a jógának. Ezért az évek alatt megtanultam, hogy sokszor a mentális állapoton is múlik, hogy éppen milyen fajta gyakorlásra vágyik a lélek. Ezért csodálatosnak tartom, hogy ennyi féle jóga irányzat létezik.
A célom az, hogy a gyakorlóim is meg tudják tapasztalni ezt a szeretetet és szabadságot a mozgásban. Ha pedig valakit elindít egy mélyebb önismereti úton, úgy mint engem, akkor ott legyek, ha szükség van rám, és kísérni tudjam ezen az olykor nehéz, mégis csodákkal teli úton.

A BELVÁROS KÖZEPÉN

Yoginside Studio

Oktatóink nyitott szívvel és elfogadással várnak, és segítenek abban, hogy az ő támogatásuk által, figyelve a testi épségedre, biztonságban tudj gyakorolni, és ezáltal egyre közelebb kerülj Önmagadhoz.

VÁLASZD KI A NEKED MEGFELELŐT

Óratípusok