KERÜLJ BELJEBB

Yoginside Studio

Célunk, hogy az órán megtapasztalt pozitív hatásokat a stúdióból kilépve is magaddal vidd, és ezeket beépítve a mindennapokba, közelebb kerülj egy teljes élethez.

Oktatóink

Volosinovszki Kata

Hatha jóga, flow jóga, yin jóga és kismama jóga oktató

Úgy gondolom, hogy a jógához sokféle út vezethet, de ha egyszer igazán rátalálsz, veled marad egy életen át.
Én az utam során a lelki nyugalmat kerestem, kiutat olyan problémákból, amikről az ember nem szívesen beszél. Egy terápiás kezelésen találkoztam először a relaxáció technikájával, ami nagyon meghatározó élmény volt, ez indított el az első jógaórák felé. Onnan szinte azonnal beépült a mindennapokba, egyre inkább az életem részévé vált. Csodás oktatóktól tanulhattam, és tanulok a mai napig is, amiért nagyon hálás vagyok.
A jóga nem a problémáimat oldotta meg, hanem az élethez való hozzáállásomat változtatta meg úgy, hogy rájöttem, minden jó és rossz forrása Önmagam vagyok.
Ha elkezdesz jógázni, a mozgás által formálódni fog a tested, és ezáltal a tudatod. Megérted a testi-lelki összefüggéseket, és rájössz, hogy a problémáidra nem kívülről fog érkezni a megoldás. Szeretném, hogy ez eljusson mindenkihez, akiknek szüksége van rá, hogy ők is megtapasztalják a jóga erejét, ami bőven túlmutat a szimpla testmozgáson.
Mindegy, hogy már ismered ezt az érzést, vagy még csak barátkozol a gondolattal, a jóga mindennap tud újat mutatni, szeretném, hogy ezt az óráimon Te is megtapasztald.

Cerny Gábor

Hatha jóga oktató, gerincjóga oktató

Számomra a mozgás mindig is az egyik legalapvetőbb szükséglet volt, így rengeteg sportot kipróbáltam. Ezek közül leginkább a mászásban és a futásban mélyedtem el, azonban az ezek általi merevséghez és az ülőmunkához szükségem volt valamilyen kompenzációra. Így találtam rá a jógára, de hamar kiderült, hogy sokkal többet rejt magában, mint egy kiegészítő mozgás. A jóga által nem csak hajlékonyabb és erősebb lettem, de megtanított tudatosan lélegezni és mozgás közben befelé összpontosítani. Erkölcsi irányelvei segítenek a hétköznapi szituációkban, meditációs gyakorlatai pedig apránként hoznak közelebb a világ megértéséhez.
Fontosnak tartom megőrizni a jóga eredeti lényegét, mint indiai filozófiát, de emellett elkerülhetetlen a modern tudomány ismereteivel is kiegészíteni azt. Ezért, és mert gerincjóga oktatóként elsődleges célom az egészség megőrzése, folyamatosan bővítem anatómiai ismereteimet, jelenleg folyamatban lévő Integrált Manuális Terápiával.
Óráimon a hangsúly a légzés és a testtudatosság fejlesztése, a tartás javítása, a mozgásszervrendszer mobilitásának és erejének megőrzése.

Fülöp Lili

Hatha jóga oktató, női jóga oktató

Gyermekkoromtól kezdve az életem része a mozgás, számos sportot kipróbáltam az évek során. A mozgás szeretete mellett azonban mindig is szívesen figyeltem befelé, és rendkívül érdekelt a körülöttem lévő világ megismerése is. Az egyetemi éveim alatt kezdetem elmélyedni a jóga gyakorlásában, és ekkor ismertem fel azt, hogy számomra mennyivel többet ad a jóga puszta testmozgásnál.
A jógagyakorlás egy mély önismereti utat is hozott magával számomra, mely a mai napig tart. Az ebből fakadó változások pedig annyi pozitívumot hoztak az életembe, hogy úgy éreztem, érdemes átadnom másoknak is a tapasztalataimat. Jógaoktatóként célom, hogy egy olyan teret teremtsek, amelyben megtapasztalható a befelé figyelés, a mindennapokból való kiszakadás.
Szeretettel várlak óráimon!

Kiss Dorottya

Hatha jóga, gerincjóga és yin jóga oktató

Olyan családban nőttem fel, ahol az egészséges életmód, mozgás, spiritualitás már gyermekkoromtól kezdve az életem része volt, nem is volt kérdés, hogy ezt valamilyen formában majd tovább szeretném vinni. Amikor 2017-ben végeztem az orvosi egyetemen, körvonalazódott számomra, hogy a nyugati orvoslás mellett szeretnék másféleképpen is segíteni az embereken.
Számos meditációs elvonuláson vettem részt, alternatív gyógyítási módszert kipróbáltam. A jógát a meditáció által ismertem meg, gyakorlása során személyesen is megtapasztaltam, hogy messze túlmutat a mozgás fizikai szintjein, egyfajta lelki nyugalmat, befele figyelést, mélyebb önismeretet képes hozni. Ezek megtapasztalásához igyekszem hozzásegíteni a velem közösen gyakorlókat.
A jógát az egyik legjobb és legegyszerűbb lehetőségnek tartom, hogy mind testi és lelki szinten fejlesszük magunkat, megőrizzük vagy helyreállítsuk egészségünk.
Szeretettel várlak óráimon!

Szegfű Bernadett

Hatha jóga oktató, stretching jóga oktató

Életem során rengeteg időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam azt a mozgásformát, amit szeretettel és kitartással tudok végezni. Amikor rátaláltam a jógára, azt éreztem, hogy a legjobb irányba tartok. A gyakorlásaim folyamán megtapasztaltam az ászanák csodás hatását a testre, lélekre és szellemre egyaránt. Elindultam egy belső úton, ami által megismertem testem és elmém korlátait, és azt is, hogy miként lehet meghaladni őket. Időközben a jóga iránti érdeklődésem életformává alakult a védikus filozófia értékeinek kiegészülésével. Harmóniában vagyok magammal és a világgal. Ennek az élménynek a megtapasztalását szeretném átadni az óráimon. A Hatha jóga klasszikus ászanáit és a Stretching jóga specifikus elemeit gyakorolhatod velem.

A BELVÁROS KÖZEPÉN

Yoginside Studio

Oktatóink nyitott szívvel és elfogadással várnak, és segítenek abban, hogy az ő támogatásuk által, figyelve a testi épségedre, biztonságban tudj gyakorolni, és ezáltal egyre közelebb kerülj Önmagadhoz.

VÁLASZD KI A NEKED MEGFELELŐT

Óratípusok